Ett mer hälsosamt liv med träning

Kategorier Uncategorized

För många som ser den rubriken är det bara ångestladdat då man kanske har velat komma igång under lång tid, men misslyckats och det är verkligen inte det jag vill att ni ska känna när ni ser rubriken, utan det är snarare pepp jag är ute efter att ge er!

Är träning inte redan en självklar del av din vardag så är det smart att börja tänka på hur det skulle kunna bli på det viset. Med träning så mår du bättre både nu och senare i livet, så det är en riktig investering om du vill leva länge! Det spelar egentligen ingen roll vad du hittar på, det viktiga är att du är aktiv och rör på dig!

Olika intressen och olika träningsform

Vi är ju olika vad gäller allting, så är det bara. Detta visar sig naturligtvis också när det kommer till träning då man ju såklart väljer att sysselsätta sin kropp med någonting som man gillar hellre än ogillar! När man tänker efter så är det på det viset att man nästan direkt kan komma på vad man skulle vilja hålla på med som träningsform och ofta har man redan tänkt mycket på det och det enda som är kvar är att hitta motivationen.

Då vi är så bekväma idag så är det inte helt ovanligt att man passar på att träna hemma, men det är såklart endast gällande för vissa. Många gillar själva projektet det är att ta sig till och från en simhall, ett gym, ett ridhus eller liknande och är det så att det är träning av lite mer avancerad form man vill hålla på med så är det bra att vara på en plats där det finns rätt utrustning och det är inte så många som har det hemma.

Mycket vill ha mer!

banta

När det väl är igång med träningen så är det så att de allra flesta får mersmak och vill träna både ofta och mycket! För att det ska vara extra motiverande så är det bara att ha ett utgångsläge och ett mål så att man kan jämföra och se utvecklingen då det gör att man lättare blir peppad på att fortsätta köra på hårt!

Oavsett om det är viktnedgång, muskler eller att må bättre som är målet så är det bara att föra dagbok över hur det ser ut med utvecklingen. När man ser det så blir man verkligen sugen på att fortsätta, det lovar jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *